luk

Vi tilbyder

VikingDanmark

Viking avler køer der er sunde og frugtbare samtidig med at de har en høj produktion. Avlsmålet beskrives i NTM-indekset, hvor der er høj vægt på sundhed og reproduktion.

Som bruger af VikingDanmark er du altid velkommen til at efterspørge vores serviceydelser. Hvis du ikke kan finde svar på alle dine spørgsmål, må du meget gerne kontakte os.

VikingDanmark sælger sæd af verdens bedste tyre målt på totaløkonomi. Sæden bliver leveret fra VikingGenetics. Hvad enten du bruger vores inseminører eller selv inseminerer, er vi altid klar til at servicere dig med sæd efter toptyre.

Kontakt vores rådgivere for bestilling eller brug online bestilling på www.vikingtyren.dk.
Insemineringsudstyr
Viking leverer alt det udstyr du har brug for, hvis du selv inseminerer. Insemineringsudstyr kan bestilles online på www.vikingtyren.dk
 
 
Andre produkter
Viking sælger en lang række kvalitetsprodukter til kvægbruget. Viking har distributionsnet med sædbiler og inseminører der leverer varerne direkte til din stalddør. Viking er nonprofit og ejet af medlemmerne, distributionsnettet har vi i forvejen – derfor kan vi sælge produkterne til yderst konkurrencedygtige priser.


Besøg vores internetbutik www.vikshop.dk eller spørg efter katalog hos din inseminør.
© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.