luk

aktivitetsudvalg

Rød Holstein

Udvalget består af følgende medlemmer

Jens Bo, Otterup
Ann Louise Christensen, Randers
Anders Skovgaard, Jelling
Kim Fagerlin, Vammen
Karoline Holst, Østervrå

Udvalget har været samlet for første gang og har konstitueret sig med Karoline Holst som formand og Jens Bo som næstformand. Ann Louise Christensen er fortsat rødbroget repræsentant ved udstilling på Landsskuet.

På det konstituerende møde blev arbejdet med den fælles stambog for alle Holstein køer drøftet. Arbejdet har ikke forløbet uden forhindringer og er knap tilendebragt.

På mødet blev orienteret om, at kalve der indberettes i DMS som afkom efter to rødbrogede forældre, efter en natkørsel automatisk vil blive registreret som rødbroget. Samtidig blev der orienteret om, at det udelukkende er besætningsejeren, der kan rette dyrenes farve i DMS.

Der blev planlagt forskellige aktiviteter for det kommende år. Først og fremmest et Årsmøde torsdag d. 6. september 2018 og et vintermøde om vores ønsker til den rødbrogede ko.
Vintermødet afholdes torsdag d. 15. marts og begynder med et besætningsbesøg hos Anders Skovgaard, Jelling. Her kommer afkomsinspektør Mogens Madsen og lægger op til en god drøftelse af dagens emne.

Nærmere information følger herom under nyheder.

© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.