luk

mød viking

på AgroNord

På Vikings stand kan du se flotte døtre efter toptyrene VH Booth og VH Bolus, og få en snak med en rådgiver - måske om SenseHubTM, markedets bedste brunstovervågning til kvæg.

Har du skrevet AgroNord i kalenderen den 6. marts? Så byder dagen på masser af flotte køer, og en god håndfuld af disse er at finde på Vikings stand. Her kan du nemlig se døtre efter VH Bolus og VH Booth – sidstnævnte er kendt for at give højtydende og holdbare køer med gode lemmer og er også en af de bedste, når det kommer til klovsundhed. Desuden kan du se to flotte Jersey køer på standen - døtre efter VJ Husky og VJ Hickey.
 
Bliv klogere på SenseHubTM
I flere år har mange mælkeproducenter benyttet sig af brunstovervågning med Heatime og fået større frihed i hverdagen og bedre reproduktionsresultater hos dyrene. Heatime har skiftet navn et par gange - nu hedder det altså SenseHubTM – og det nye system er klar med en række nye funktioner, der gør produktet endnu bedre. På AgroNord står Vikings team af SenseHubTM eksperter klar til at gøre dig klogere på de mange nye fordele. Hør blandt andet om, hvordan du kan tilmelde dig tre forskellige versioner; basis, avanceret og premium, og hvordan du kan skifte mellem versionerne alt efter behov.
 
SenseHubTM tilbyder en større fleksibilitet, og samtidig opsamles nye data til endnu bedre rapporter og alarmer – for eksempel overvåger SenseHubTM køernes ædetid, drikketid, hyperventilering/varmestress og adfærd. SenseHubTM er ny og bedre teknologi, som integreres med Kvægdatabasen/DMS, så du nemt kan registrere dine køer.
 
Kom indenfor i VikShop
På standen har VikShop indrettet et hjørne, hvor du kan se nærmere på flere af de nye produkter og samtidig få en snak med nogen, der kan vejlede dig i din søgen efter lige dét, du mangler til din bedrift. Kig forbi og gør en god handel.
 
Vi ses på AgroNord!

© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.