luk

Mød

Viking på AgroNord

På Vikings stand kan du se flotte døtre efter toptyren, VH Booth og få en snak med en rådgiver – måske om SenseTime, markedets bedste brunstovervågning til kvæg.

Har du skrevet AgroNord i kalenderen den 7. marts? Så byder dagen på masser af flotte køer, og en god håndfuld af disse er at finde på Vikings stand. Her kan du nemlig se døtre efter blandt andet toptyren, VH Booth, som var den mest anvendte, døtreafprøvede Holstein tyr i 2017 med mere end 20.000 solgte sæddoser i de nordiske lande. Tyren er kendt for at give højtydende og holdbare køer med gode lemmer og er også en af de bedste, når det kommer til klovsundhed. I udlandet har de også fået øje på VH Booth, som er en meget eftertragtet tyr med næsten 17.000 sæddoser solgt til eksport. Navnlig på grund af sundhedsegenskaberne, hvor vi i Norden ligger foran andre lande takket være de mange registreringer, som danske kvægbrugere foretager hver dag.

Bliv klogere på SenseTime
I flere år har mange mælkeproducenter benyttet sig af brunstovervågning med Heatime og fået større frihed i hverdagen og bedre reproduktionsresultater hos dyrene. Heatime har nu skiftet navn til SenseTime, og det nye system er klar med en række nye funktioner, der gør produktet endnu bedre. På AgroNord står Vikings team af SenseTime eksperter klar til at gøre dig klogere på de mange nye fordele. Hør blandt andet om, hvordan du kan tilmelde dig tre forskellige versioner; basis, avanceret og premium, og hvordan du kan skifte mellem versionerne alt efter behov. 

SenseTime tilbyder en større fleksibilitet, og samtidig opsamles nye data til endnu bedre rapporter og alarmer – for eksempel overvåger SenseTime køernes ædetid, drikketid, hyperventilering/varmestress og adfærd. SenseTime er ny og bedre teknologi, som integreres med Kvægdatabasen/DMS, så du nemt kan registrere dine køer, og der medfølger fuld support fra Vikings team af SenseTime-eksperter. Eksperter, du kan møde på Vikings stand på AgroNord.

Kom indenfor i VikShop
På standen har VikShop indrettet et hjørne, hvor du kan se nærmere på flere af de nye produkter og samtidig få en snak med nogen, der kan vejlede dig i din søgen efter lige dét, du mangler til din bedrift. Kig forbi og gør en god handel. Du kan for eksempel lave en prisaftale på KIP mælkeerstatning for et halvt år, mens prisen er lav – eller du kan nøjes med at kigge og få lidt vareprøver med hjem.

Se program for dagen og print din billet her.

© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.