luk

ny samarbejdsaftale

om øremærker

ALLFLEX dan-mark og VikingDanmark har indgået en samarbejdsaftale omkring øremærker.

Aftalen betyder, at de landmænd, der er tilmeldt bonusprogrammet, har mulighed for at optjene 30 % rabat på DNA øremærker og 15 % på standard- og erstatningsøremærker. Alle landmænd, der er medlem af VikingDanmark, har mulighed for at tilmelde sig  bonusprogrammet.

Tilmelding
For at optjene bonus, skal man tilmeldes bonusprogrammet. Det gøres nemt og hurtigt på www.allflex.dk/bonus

Vilkår
For at opnå bonus skal du udelukkende købe seriemærker fra ALLFLEX dan-mark. Hvis du bestiller seriemærker fra andre producenter, mister du tidligere optjent bonus i det år. Bonus beregnes i forhold til de til enhver tid gældende listepriser (ekskl. moms). Hvis du i forbindelse med køb af øremærker har opnået anden rabat, fratrækkes dette i din bonus.Bonus opgøres pr. kalenderår - det første år fra tilmeldingstidspunktet, og den udbetales i februar via VikingDanmark. Læs alle detaljer på www.allflex.dk/bonus

Kommunikation
Kommunikationen foregår primært via e-mail, og det er dit ansvar at sørge for, at du har givet os din korrekte e-mailadresse, og at dit spam-filter er indstillet, så vores e-mails til dig ikke bliver fanget deri.

Spørgsmål
Spørgsmål vedrørende bonusprogrammet kan stiles til ALLFLEX dan-mark på e-mail: info@allflex.dk eller telefon: 9781 1555.


*OPSTARTSTILBUD* Bestil mindst 50 stk. ALLFLEX DNA øremærker første gang og få en gratis DNA tang
© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.