luk

vikinglivestock

Sælg dine dyr med VikingLivestock

VikingLivestock kobler vores internationale netværk af sæddistributører og andre partnere, med vores danske netværk for at sælge dine dyr til den højest mulige pris. Når Viking i samarbejde med en af vores partnere møder en kunde, der efterspørger levedyr, arbejder vi sammen om at finde den rigtige løsning for kunden. Efterfølgende giver det mulighed for at sælge Viking-sæd til de kunder, som har købt Viking avlsdyrene fra Danmark. Denne samlet ”pakke” af sæd og dyr giver store muligheder og er til gavn for medlemmerne i VikingDanmark.

Når vi har en ordre på avlsdyr underskrevet, søger vi avlsdyr hos Vikings medlemmer. Dette gør vi typisk med en sms. Vi søger gerne dyrene områdevis i Danmark, så vi kan arbejde effektivt med opkøb og transport af dyrene. I 2019 har VikingLivestock købt avlsdyr i hele Danmark.

VikingLivestock tilbyder kunder alle typer avlsdyr: Malkende køer, højdrægtige kvier, lavdrægtige kvier, åbne kvier og unge kvier. VikingLivestock markedsfører alle malkeracer: VikingRed, Holstein, Jersey og forskellige kryds-ningskombinationer (fx ProCross og Goldencross).  

Efterspørgsel og marked svinger meget, men vi gør alt, hvad vi kan for at afsætte så mange danske avlsdyr som muligt, til så høj en pris for dig som medlem.

Vil du vide mere, så kontakt VikingLivestock på tlf. 3038 7110 eller på bWFpbEB2aWtpbmdsaXZlc3RvY2suY29t
© Copyright VikingDanmark. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.